Assortiment: vloer- en wandtegels

Bij BTC bent u aan het juiste adres voor een ruim assortiment vloer- en wandtegels: natuursteen tegels, laminaat & parket, en keramische tegels. We hebben verschillende internationale vloer- en wandtegels in huis, rechtstreeks geïmporteerd vanuit de verschillende hoeken van de wereld.

Internationaal aanbod aan natuursteen

We importeren voornamelijk grote hoeveelheden natuursteen uit steengroeves in eigen beheer in India, maar hebben samenwerkingsakkoorden met groeves overal ter wereld. Hierdoor kunnen we onze artikelen aan de meest interessante prijs aanbieden.

Bij BTC vindt u zo'n 1000 verschillende types vloer- en wandtegels en meer dan 300 soorten natuursteen. Daarnaast bieden we ook een breed pallet mozaïektegels aan. Dit aanbod is eveneens internationaal en erg gevarieerd. Onze collectie gaat van zeer klassiek over modern tot pure luxe.

Breng ons een bezoekje

In onze toonzaal aan de Knokkeweg 23 in Aalter kunt u ons volledig assortiment natuursteen en keramische tegels in alle rust bekijken. Aarzel dus niet om ons volledig vrijblijvend te bezoeken.

Neem gerust contact op als u vragen hebt over onze vloer- en wandtegels of als u een offerte wilt.

 • Laminaat parket

  De trend van laminaat en halfmassief of massief houten parket is helemaal terug. BTC beschikt over een uitgebreid gamma en doet de plaatsing voor u.

  Lees meer

 • Gevelbekleding

  BTC is trots op zijn referenties op het vlak van gevelbekleding in natuursteen en keramiek. Ons team beschikt over veel technisch vernuft, tonnen ervaring en een grote expertise op dit vlak.

  Lees meer

 • Keramische tegels

  Voor zowel vloer- als wandtegels beschikken wij over een enorm grote keuze in diverse stijlen en mogelijkheden. Met een keuze van meer dan 1000 types keramische tegels, is er voor elk wat wils.

  Lees meer

 • Maatwerk

  WIlt u liever iets anders dan de standaard tegels? Ook dan bent u bij BTC aan het juiste adres. Wij hebben enorm veel ervaring en expertise op het vlak van maatwerk in natuursteen en keramiek. Zoekt u ideeën voor een nieuwe trap? Of iets speciaal of uniek voor uw badkamer, zwembad of keuken?

  Lees meer