From the Managing Director's desk

Rakesh Kapila

BTC—Belgian Tile Centre, is helemaal toegewijd naar klantentevredenheid op het vlak van kwaliteit en service. Wij streven ernaar om internationale mogelijkheden te benutten om ons product en onze service doeltreffend aan de man te brengen. Ons geloof om in de markt nieuwe producten en diensten te brengen, manifesteert zich als een frisse adem in de hele sector. Hierdoor blijft het enthousiasme en de motivatie van onze mensen verzekerd.

Ondanks de vertraagde groei van de internationale economie in de laatste 3-4 jaar, blijven wij in BTC gestaag en sterk naar voren marcheren. Dit is enkel mogelijk door onze open geest voor verandering en onze wil om aan te passen met de tijd. Wij zijn tevreden over de huidige status van BTC. Onze blijvende toewijding naar uitmuntendheid en innovatie plaatst onze firma telkens boven de concurrentie.

In de voorbije jaren heeft BTC NV zich gemanifesteerd als één van de meest toonaangevende firma’s inzake vloer-en wandbekleding in Vlaanderen. Met grote projecten zoals het MAS te Antwerpen en het Handelsrechtbank in Brussel, toonde BTC NV zich telkens leider in kwaliteit en efficiëntie.

Diezelfde efficiëntie bieden wij aan al onze klanten. Met onze professionele aanpak garanderen wij niet enkel een optimale kwaliteit van afwerking, maar ook een vlotte en vertrouwensvolle samenwerking. Het is daarom dat BTC NV ook staat voor “Belief, Trust and Confidence”.

Wij kijken er graag naar uit om u te ontvangen bij ons te BTC NV.

Namens het BTC Team.

 

Met Hoogachting,

 

Rakesh KAPILA

Managing Director

BTC – Belgian Tile Centre NV.